Премиера на късометражния филм “Фифил”, режисьор Иван Юруков

FIFIL

FIFIL

На 22 май 2014 г. от 20 00 ч. в Център за култура и дебат „Червената Къща“ „Ангелите на Касиел“ представят CRAZY IN LOVE

Crazy in Love – една вечер за глас, кино, любов и вино.

Концерт на Силвия Станоева (вокал), Васил Пармаков (пиано), Блаже Димитров (китара).

Гост звезда: Иван Юруков

За спектакъла:

Силвия Станоева е едно от откритията на театралната сцена за 2013 година. Награда „Икар” за дебют, награда за главна женска роля на фестивала за малки камерни форми за спектакъла „Клер Мадам Соланж”, номинация за награда „Стоян Камбарев” .Актрисата с невероятен глас ще ви представи неочаквани версии на “златни“ любовни песни – Нина Симон,Депеш мод,Чака Кан,Бионсе, Деймиън Райс и др.Взривен концерт съчетал еротизъм,талант и страст! Този път към виртуоза: Васил Пармаков се присъединява и Блаже Димитров (Македония) – известен в Европа с провокативните си DJ сетове.

Във втората част актьорът Иван Юруков ще представи няколко свои независими късометражни филма: L.I.Dylle., Spaghetti, Illusion с участието на Иван Бърнев, Йосиф Шамли и др. 

За първи път ПРЕМИЕРНО ще бъде представен и новият му филм “ФИФИЛ“с участието на Стоян Алексиев, Естер Симеони и др.
Иван Юруков е известен с великолепните си превъплъщения в редица театрални постановки. Две години подред получава номинации „Аскеер“ за изгряваща звезда и главна мъжка роля. През 2008 г. получава награда от Министерството на културата за постигнати високи творчески резултати и принос в развитието на българската култура. Участва и в няколко филма.Звезда от култовият сериал “Столичани в повече“. Иван Юруков е съмишленик и участник в концертите „Фортисимо фест“, създадени от диригента Максим Ешкенази. Късометражният филм „Лора“, на който е режисьор и оператор, печели феста „Синемаспорт“ през 2007. През 2008 г. с късометражният филм „Луизет“ Юруков печели две награди на същият фестивал.

След събитието актьорите канят публиката на разговор, полят с вино! Очакваме ви!

Билети : 8/12 лв.